Η νέα εποχή της Europcar είναι εδώ!
Πάρε σήμερα προσφορά για το επόμενο αυτοκίνητό σου.
ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AYTOKINHTA

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στη κατοχή του καινούριο αυτοκίνητο για όσο χρονικό διάστημα θέλει, ακόμη και χωρίς να δεσμεύσει μεγάλο κεφάλαιο; Το μόνο που θα σας απασχολεί πλέον είναι ο καιρός ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας χωρίς να σκέπτεστε αν προγραμματίσατε το ραντεβού στο συνεργείο ή αν πληρώσατε την ασφάλεια του οχήματος.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Ακόμη να διαλέξεις αυτοκίνητο;

ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται υπηρεσίες που χρειάζεται ένα όχημα, όπως είναι η ασφάλεια, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια.

Να υπάρχει άμεση ενημέρωση για κάθε απρόοπτη αλλαγή (π.χ. παράβαση ΚΟΚ/ πράσινα κάρτα οχήματος) είτε στις αρμόδιες αρχές είτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Το μηνιαίο μίσθωμα υπολογίζεται με βάση την αξία του αυτοκινήτου, την διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα καθώς και με τις υπηρεσίες που παρέχονται για την διάρκεια της μίσθωσης.

Ο τρόπος πληρωμής, αναγράφεται στην προσφορά που αποδέχεστε καθώς και στην σύμβαση μίσθωσης με την Kinsen Hellas, σε μηνιαία βάση με πάγια εντολή σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σας έχουμε υποδείξει.