Οι οδικές μεταφορές είναι στρατηγικής σημασίας για την ευρωπαική οικονομία δεδομένου ότι τα φορτηγά μεταφέρουν το 75% του συνόλου των εμπορευματικών μεταφορών. Στην Ευρωπαική ένωση οι εξελίξεις στήριξης και εξέλιξης των οδικών μεταφορών είναι ραγδαίες. Οι οδικές μεταφορές παίζουν καίριο ρόλο στην αγορά των logistics. Εμείς καταλαβαίνουμε την σημασία της επένδυσης στο κατάλληλο φορτηγό, τις ανάγκες των οδηγών και μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε στην απόκτηση του με πολλούς και ευέλικτους τρόπους.

Λοιπόν, Let’s roll…

ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται υπηρεσίες που χρειάζεται ένα όχημα, όπως είναι η ασφάλεια, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια.

Να υπάρχει άμεση ενημέρωση για κάθε απρόοπτη αλλαγή(π.χ. παράβαση ΚΟΚ/ πράσινα κάρτα οχήματος) είτε στις αρμόδιες αρχές είτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Το μηνιαίο μίσθωμα υπολογίζεται με βάση την αξία του αυτοκινήτου, την διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα καθώς και με τις υπηρεσίες που παρέχονται για την διάρκεια της μίσθωσης.

Ο τρόπος πληρωμής, αναγράφεται στην προσφορά που αποδέχεστε καθώς και στην σύμβαση μίσθωσης με την Kinsen Hellas, σε μηνιαία βάση με πάγια εντολή σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σας έχουμε υποδείξει.