Όλοι έχουμε να θυμόμαστε μια ωραία ιστορία από ένα ταξίδι με λεωφορείο. Θυμήσου τις εκδρομές με το σχολικό ή τα ταξίδια που έχεις κάνει με τους φίλους σου. Η εμπειρία ήταν ιδανική όταν υπήρχε συνδυασμός άνεσης, ασφάλειας και απόδοσης. Κατά αυτό το τρόπο εστιάσαμε και επιλέξαμε τους συνεργάτες μας, εταιρείες όπου διασφαλίζουν την αξιοπιστία των οχημάτων τους μέσα από τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων & υπηρεσιών υπό το φάσμα της διαχρονικής παρουσία τους στο χώρο.

Ήρθε η ώρα να ταξιδέψεις και εμείς θα είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς ώστε να κάνεις το ταξίδι αυτό…

ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται υπηρεσίες που χρειάζεται ένα όχημα, όπως είναι η ασφάλεια, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια.

Να υπάρχει άμεση ενημέρωση για κάθε απρόοπτη αλλαγή (π.χ. παράβαση ΚΟΚ/ πράσινα κάρτα οχήματος) είτε στις αρμόδιες αρχές είτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Το μηνιαίο μίσθωμα υπολογίζεται με βάση την αξία του αυτοκινήτου, την διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα καθώς και με τις υπηρεσίες που παρέχονται για την διάρκεια της μίσθωσης.

Ο τρόπος πληρωμής, αναγράφεται στην προσφορά που αποδέχεστε καθώς και στην σύμβαση μίσθωσης με την Kinsen Hellas, σε μηνιαία βάση με πάγια εντολή σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σας έχουμε υποδείξει,