Η Kinsen Hellas, από τον Μάρτιο του 2021, έχει παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, διατηρώντας τα δικαιώματα αντιπροσώπευσης των brands, της Europcar στην Ελλάδα, από το Low-Cost της GoldCar, στο Mid-Range της Keddy και της αμερικανικής FOX, έως το Premium.

Με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, η Kinsen προσφέρει πρωτοποριακές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σχεδιασμένες να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της αλλά και να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό οδηγό. Συνδυάζοντας τον νεότερο ηλικιακά στόλο οχημάτων αποτελούμενο από διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων με την παρουσία σε αεροδρόμια και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Οι Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που θέλετε, τον προορισμό που επιθυμείτε, στην τιμή που μόνο τα brands της Kinsen μπορούν να σας εξασφαλίσουν!

Ενοικίαση van

Εύκολα και γρήγορα από μία ώρα έως και έναν χρόνο! Για ιδιώτες και επαγγελματίες. Με απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Eco friendly fleet

Ανακαλύψτε το στόλο μας, κάντε κράτηση από μια μέρα έως και για όσο θέλετε και οδηγείστε ένα σχεδόν αθόρυβο αυτοκίνητο με στυλ και καινοτόμα σχεδίαση.

Εταιρικές μισθώσεις

Καλύπτουμε τις επαγγελματικές ανάγκες των εταιρειών για ενοικιάσεις αυτοκινήτων με συνέπεια, ταχύτητα εξυπηρέτησης και συνεχή υποστήριξη.

    NEWSLETTER