Η Εταιρεία Μας

Η Kinsen Hellas παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας και συγκεκριμένα χρηματοδότηση, μακροχρόνια μίσθωση (leasing) και ενοικίαση για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει μία ευρεία γκάμα οχημάτων από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έως και εξειδικευμένα ελαφρά και βαρέα φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα έργου άνω των 3,5 τόνων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες. Μέσω της λειτουργικής μίσθωσης δίνεται η δυνατότητα σε μεταφορικές εταιρείες αλλά και σε εμπορικές επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν αφενός τα πλεονεκτήματα του leasing και αφετέρου, να ενισχύουν με έμμεσο τρόπο τις επιχειρηματικές τους δράσεις.

Στρατηγική συνεργασία

Η Kinsen έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με το Europcar Mobility Group, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κινητικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο με εξειδίκευση σε υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων. Πλέον, η νέα Europcar (Rent A Car/Flex και Leasing) της Kinsen Hellas έχει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας, με 36 σημεία εξυπηρέτησης σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise. Παράλληλα, η στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη στον τομέα του Leasing, με το brand Saracakis Leasing, σηματοδοτεί μία ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στον συγκεκριμένο κλάδο.

Καινοτόμες υπηρεσίες, σε ένα ευρύ κοινό

Ταυτόχρονα, η Kinsen έχοντας εξαγοράσει την GoldCar Hellas, την ηγέτιδα εταιρεία στην κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων χαμηλού κόστους και μέλος του Europcar Mobility Group, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, καθώς εξελίσσεται σε μια από τις ελάχιστες εταιρίες που θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, σε ένα ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλο το φάσμα των Car Hire Services, από το Low-Cost της GoldCar, στο Mid-Range της Keddy & της αμερικανικής FOX, έως το Premium της Europcar.

Το αναπτυξιακό σχέδιο

H εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή ένα δυναμικό επιχειρηματικό πλάνο δράσης για τα επόμενα χρόνια, όπου πρόκειται να αναπτύξει περισσότερους από 38 σταθμούς εξυπηρέτησης Europcar καθώς και 18 σταθμούς εξυπηρέτησης Goldcar δημιουργώντας έτσι τουλάχιστον 240 νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Το αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει στόλο άνω των 10.000 οχημάτων τόσο για βραχυχρόνια όσο και μακροχρόνια μίσθωση τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω ανεπτυγμένων ηλεκτρονικών διαδικασιών.

Το Όραμα

Η Kinsen, αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας, ενώ παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.